Påvisning av ADHD hos barn og dets beste medisiner for behandling

Hjerteaktivitetsforstyrrelsen (ADHD) er en av de utbredte barndomsforstyrrelsene. Det har større effekt på barn og tenåringer. Diagnostisering av ADHD hos barn yngre enn 5 år er ekstremt tøft. Dette skyldes at noen av førskolebarnene har symptomene som er sett i ADHD i et annet utvalg av scenarier. Også barn endres svært raskt i førskolealderen, noe som gjør ADHD ytterligere vanskelig å oppdage.
Problemer med ADHD hos barn omfatter impulsivitet, uoppmerksomhet og hyperaktivitet; De avviker imidlertid fra barn til barn. Adderall og Elvanse er noen av de beste medisinene eller behandlingsløsninger for ADHD som brukes i Norge og i andre deler av verden.
Legene foretrekker å delta i sykdommen med lav dose med barn, og noen av legemidlene er tilgjengelige spesielt for bedre behandling som Concerta 36 mg / 54 mgRitalin 10 mg / 20 mg og Strattera 10 mg.
Symptomer på ADHD hos barn
Symptomene på ADHD starter alltid i barndommen. Barn som har ADHD kan ha problemer med å sitte riktig, følge de riktige retningene og utføre oppgaver i skolen og til og med hjemme. Disse symptomene kan bli ytterligere gruppert i tre hovedkategorier:
Uoppmerksomhetsproblemer
Har problemer med å lytte og blir veldig lett distrahert
Kunne ikke være oppmerksom på detaljer om en bestemt oppgave
Glemmer om daglige aktiviteter og problemer med å organisere dem
En kamp i å sitte stille, taper ting og dagdrømmer
Hyperaktivitetsproblemer
Problemer med å bli sittende og hoppe mens du sitter
Tendens til å plage, fidgets og snag spiller stille
Ofte føler seg rastløs og snakker for mye
Er hele tiden beveger seg som om den drives av en maskin
Impulsivitetsproblemer
Har hekta venter på hans eller hennes sving
Deler ut mens du svarer på andre
Avbryter folk under noen av oppgavene
Beste medisin for ADHD
Mange foreldre er forvirret av behandlingsalternativene for ADHD. Å snakke med en terapeut hjelper de fleste foreldrene med ADHD i å håndtere de ovennevnte symptomene som er sett hos barna. Her er noen av legemidlene og terapeutiske indikasjoner som bidrar til å håndtere det.
Medisin for ADHD (Norge)
Adderall er en av legemidlene barn kan ta for å håndtere eller håndtere ADHD-symptomene. Disse medisinene gir hjelp til å planlegge, organisere og forsøke å øke nivået av oppmerksomhet som trengs for å fokusere på daglige oppgaver. Rundt 75% til 80% av de som bruker stimulerende stoffer, oppfatter at deres symptomer blir sunnere.
Terapeutiske indikasjoner
Noen av de andre terapeutiske indikasjonene inkluderer Elvanse som er indikert som en del av et all-inclusive behandlingsprogram for bevissthetsunderskudd hos barn som er 6 år og eldre når en reaksjon på foregående metylfenidatbehandling måles klinisk, ikke nok. Vekst og psykiatrisk status må også følges kontinuerlig og overvåkes i disse situasjonene.
Det anbefales at Elvanse ikke skal brukes til barn under 6 år. Siden sikkerhet og nytte i disse aldersgruppene ikke er fullt anerkjent. Selv regelmessige kontroller og dosejusteringer kreves for barn på 6 år og over.
Risiko hvis du ikke behandler ADHD hos barn
Barn med ubehandlet ADHD kan møte flere problemer både hjemme og på skolen. Ettersom ADHD kan gjøre det vanskelig for barn å betale hensyn i klassen, kan en elev med ubehandlet ADHD-sykdom ikke lære alt de blir instruert eller blir undervist. De kan falle på baksiden eller få dårlig utdannelse karakterer. Barn kan bli mer impulsive og bli skadet mye. Noen undersøkelser viser selv at folk i ung alder gjør hyppige besøk til beredskapsrommet med skader hvis de er ubehandlet av ADHD.
Går videre
ADHD hvis ikke behandlet på riktig måte kan til og med forlenges i voksen alder. Så diagnostisering av ADHD hos barn er svært viktig og avgjørende for deres vekst. Helsepersonell som barneleger, barnesykologer samt psykiatere kan diagnostisere ADHD ved å følge og med hjelp av standard medisinske retningslinjer.
Helsesektoren vil bedømme hvordan et barns oppførsel er forskjellig fra andre barn av samme alder. Den berørte legen vil benytte standardiserte karakterskalaer for å kontrollere og dokumentere disse atferdene for å diagnostisere og videre behandle denne medisinske tilstanden for å forbedre barnet.

Comments

Popular posts from this blog

Zithromax 500 mg | Antibiotika Medisinering | Enkelmedisinering

Concerta 36mg / 54mg - Adhd Medisiner Enkel Medisinering